Når kroppen gjøres klar for fødsel skjer det store hormonforandringer i kroppen. Bekkenleddet skal ved hjelp av hormonene løses på og tøyes ut for å gi plass til barnet gjennom fødselskanalen. Denne forandringen i stabilitet og funksjon kan føre til sterke muskelspenninger og smertefulle ledd. Kvinnen får holdningsforandringer og vektøkning på grunn av graviditetenes hurtige endring av kroppen.

Patologisk bekkenløsning er totalt funksjons hemmende, dersom vi mistenker den diagnosen henviser vi videre umiddelbart.

Muskel- og skjelettplager i forbindelse med graviditet er noe kiropraktoren har lang erfaring med og tradisjon for å behandle. På Frogner Kiropraktorklinikk diagnostiserer vi, behandler og gir råd til trening og generelle tips for å modifisere plagene.

Bekkenløsning behandles på mange måter, og ofte responderer pasienten raskt når kiropraktoren forsiktig manipulerer bekkenet og/eller omkringliggende strukturer.

Vil tilbyr fysioterapibehandling (lenke under ordet rett til min mor/barn side) av muskler i sete og korsrygg i kombinasjon med akupunktur. Dette kan også sette en rask stopper for smerter og ubehag. Vi behandler effektivt kvalme og energiløshet med akupunktur. Akupunktur er også bra for demping av smerter uten bivirkninger, noe som har ført til at akupunktur tilbys i forbindelse med fødsel også på sykehus.